Skip navigation


Dejligt at møde personale, der tager et stort slæb for sundheden

21-08-2012
REPORTAGE - Sundhedsministeren indledte mandag en Danmarksturné, som de kommende uger vil bringe hende til Nordjylland, Sjælland og Syd- og Vestjylland. Her skal Astrid Krag bl.a. besøge sygehuse, plejehjem og kommunale sundhedstilbud for at møde borgere, personale, patienter og frivillige.

Næstved, Roskilde og Køge fik mandag besøg af sundhedsministeren.

 

I Næstved besøgte Astrid Krag kommunens sundhedscenter, hvor hun hørte om genoptræningstilbud og sammen med borgere og personale afprøvede genoptræningsøvelser på egen krop.

”Det er dejligt at komme ud og møde personalet, som hver dag tager et stort slæb for sundheden, og borgere, der gerne vil på fode igen efter en operation og leve et sundt liv. Og så giver besøgene mig en unik mulighed for både at se nogle de problemer og de rigtig mange gode og nyskabende løsninger, der er på sundhedsområdet”, siger Astrid Krag.      

  

Træning  
Fotograf Camilla Tanghøj

 

Senere gik turen mod Dom apoteket i Roskilde og Nørremarkens plejehjem i Køge, hvor ministeren mødtes med frivillige vågekoner under Dansk Røde Kors.   

 

Dom apoteket i Roskilde 

Dom Apoteket - fotograf Camilla Tanghøj

Besøgene rundt i landet skal give ministeren mere viden om både det borgernære og specialiserede sundhedsvæsens udfordringer og eksempler på gode løsninger.   

Næste tur er 27. august, hvor turen går til Syd- og Vestjylland. Her skal Astrid Krag bl.a. besøge sygehusene i Esbjerg og Kolding. 


Sidst opdateret 04-09-2012

Kontaktinformation

Holbergsgade 6
1057 København K
 | tlf: 72269000
 | EAN: 5798000362055